(Haber: Aslı Akış)- Milliyetçi Hareket Partisi'nin Yeniçağa Belediye Başkan adayı Ersin Baş, emekli dostu belediyecilik anlayışıyla ilçedeki emeklilerin yaşam kalitesini artırmak için önemli adımlar atacaklarını açıkladı.

Emeklilerin ihtiyaçlarına yönelik somut destekler sunacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi'nin Yeniçağa Belediye Başkan adayı Ersin Baş, bu kapsamda, ihtiyaç sahibi emeklilere yönelik 1000 TL nakit ve gıda yardımı sağlanacağını vurguladı.

Baş, emeklilerin maddi anlamda rahatlamalarını hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, emekli abonelerin su faturası yüklerini hafifletecek bir uygulamayı hayata geçireceklerini duyurdu.

Her yıl emekli abonelere 5 ton suyun ücretsiz olarak sağlanacağını ifade eden Baş, bu adımın emeklilerin bütçelerine katkı sağlayacağını ve yaşam kalitelerini artıracağını ifade etti.

Ersin Baş, emekli vatandaşların toplumsal yaşama daha aktif katılımlarını teşvik etmek amacıyla bu tür desteklerin önemli olduğuna işaret ederek, Yeniçağa'da yaşayan herkesin huzur ve refah içinde bir yaşam sürmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Oğuzhan EKE