Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de ilçe kongreleri seçim takvimi belli oldu. 14 Ağustos’ta Seben ve Kıbrıscık İlçe Kongreleriyle başlayacak süreç 19 Ağustos günü yapılacak Merkez İlçe Kongresiyle tamamlanacak.

Haber: Servet Gökçek

Milletvekili seçimlerinde elde ettiği başarı ve seçim sonrası yapılan çalışmalarla ilimiz siyasetinde yükselişine devam eden MHP’de ilçe kongre takvimi açıklandı. 14-19 Ağustos tarihlerinde yapılacak ilçe kongrelerinin ardından Genel Merkezin belirleyeceği bir tarihte İl Kongresi de gerçekleştirilecek.

 14-19 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASI YAPILACAK

Kongre süreciyle ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın talimatlarıyla ilçe kongre tarihlerimizi belirledik. Allah’ın izniyle 14 Ağustos’ta Seben ve Kıbrıscık Kongreleriyle başlayacak süreci 19 Ağustos’ta yapacağımız Merkez İlçe Kongresiyle tamamlayacağız. Ardından Genel Merkezimizin belirleyeceği tarihte İl Kongremizi de gerçekleştireceğiz” dedi.

 ‘BOLU ÖZLEDİĞİ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK’

Teşkilat içerisinde heyecanın Bolu’ya hizmete dönüşmesi noktasında mutlu olduklarını belirten Durak; “Ülkücü kadrolarının inandıktan, birlik ve beraberlik içerisinde olduktan sonra neleri başarabileceğini Genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde herkes gördü. İçimizdeki bu heyecan ve inanç her geçen gün güçlenerek, büyüyerek devam ediyor. Kongrelerimizi de bu ruhla, adeta şölen havasında tamamlayarak yerel seçim hazırlıklarına devam edeceğiz. Tüm kalbimle inanıyorum ki, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi Mahalli İdareler seçimlerinde de Bolu; ilçelerinden, beldelerine, köylerinden mahallerine kadar Ülkücü kadroların çalışkanlığıyla tanışacak ve özlediği, hak ettiği hizmeti alacaktır” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ