Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim, Sonra Ben” ilkesini hayat düsturu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin belediye seçimleri için teşkilatlarına hazırlık ve çalışma talimatı verdiğini söyledi.  Durak; “Bilge liderimiz Bolu’ya gelirse Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak büyük bir memnuniyetle, büyük bir coşkuyla Sayın Genel Başkanımızı Bolu'da karşılarız. Buda büyük bir gurur kaynağı olur” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

Meclis seçimlerinin ardından 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri de sonuçlandı. Muhalefetin tüm iddialı söylemlerine karşın Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu kazandı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Sonuçlar muhalefet partilerinde ciddi tartışmaları beraberinde getirse de seçim bitti, partilerde kongre telaşı başladı. MHP, gelecek yıl yerel seçimden sonra kongreye gidecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Temmuz ayı içerisinde ilçe kongreleriyle sürecin başlayacağını belirterek, geçtiğimiz hafta katıldığı il başkanları toplantısından ardından MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ile bir araya geldiğini kaydetti.

“BOLU’DA BİR BAŞARI SAĞLANDI”

Durak, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın 54 yılsonunda Bolu’dan milletvekili çıkarma başarısından dolayı kongre sürecinin Bolu’dan başlayabileceği müjdesini vererek; Semih Yalçın Başkanımız ‘Bolu'da bir başarı sağlandı. Bolu'daki teşkilatlar hamdolsun dinamik halde, enerjisi yüksek, iyi durumda. Biz sürece Bolu'dan başlayacağız’ dediler. Biz de onun için hemen ilçe başkanlarımızla toplantımızı gerçekleştirip delegelerimizi, üyelerimizi hazırlama gayreti içerisine girdik. Temmuz ayı içerisinde biz ilçe kongrelerimize başlayacağız Bolu'da.” İfadelerini kullandı.

“BÜYÜK GURUR KAYNAĞI OLUR”

MHP Teşkilatlarının büyük bir coşku ve memnuniyetle Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi Bolu’da karşılayabileceğinin vurgulayan Başkan Durak; “Sayın genel başkanımız bilge liderimizi Bolu’da ağırlamaktan dolayı çok mutluluk ve gurur duyarız.  Bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi gelirse Milliyetçi ülkücü hareket olarak büyük bir gurur kaynağı olur bize. Bütün teşkilatlarımızla büyük bir memnuniyetle, büyük bir coşkuyla Sayın Genel Başkanımızı Bolu'da karşılarız. Buradaki bütün arkadaşlarımızdaki o enerjiyi, o işte dinamik kadroyu da tekraren bilge liderimize göstermiş oluruz” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ