Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanlığında gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısında yerel seçim konuşuldu.

Haber: Oğuzhan Eke

Milletvekilliği seçimlerinde, Bolu’dan 54 yıl sonra milletvekili çıkardan MHP Bolu İl Teşkilatı, saha çalışmalarına seçim sonrasında da devam etti. Çalışmalara MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül katıldı. Bir süredir muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşlardan bilgi alan il yönetimi, son olarak daha fazla Bolulu vatandaşa erişebilmek için ‘Bolu’ya sahip çıkıyorum’ projesini başlattı.

Şehrin farklı noktalarında yaşayan vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, sorunları çözmeyi hedefleyen MHP, bu gelişmeler kapsamında il başkanlığında, yaklaşan yerel seçimin konuşulduğu ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdi.

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, teşkilatın yerel seçimlere nasıl hazırlanacağına dair çizilecek yol haritasının ilk adımları atıldı. MHP’nin il ve ilçe kongresi ile gelecek aylarda yapılması planlanan genel kongreye ilişkin yöneticilere bilgi verildi. Toplantıya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimlerde yapılmasını ön gördüğümüz çalışmaları istişare ederek, il ve İlçe Kongreleri ile yol haritamız üzerine fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

MİLLETVEKİLLLİĞİ SEÇİMİNDE ADAYLARI İLK BELLİ OLAN PARTİ

 Mayıs ayında yapılan genel seçimde, Milliyetçi Hareket Partisi, milletvekili aday listelerini en hızlı açıklayan siyasi parti olmuştu. Yerel seçim için de çalışma ve toplantılarına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nin, genel seçimlerde olduğu gibi hızlı şekilde belediye başkan adaylarını belirlemesi bekleniyor.

Editör: Oğuzhan EKE