MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, yeni bir farkındalıkla gençlerle kafelerde buluştu. Gençlerin hatıra fotoğraflarını çekip ‘Türkiye Yüzyılı’ yazılı çerçevelere koyup hediye eden Durak, yaptıkları farkındalık için “Gençlerimiz için, bugünün anısına, Türkiye Yüzyılının anısına, yarın gururla ve onurla ‘bende vardım, bende oradaydım’ diyebilmeleri için bir hatıra olacak” dedi.

Haber: Nilay Çelik

Aralık ayında göreve başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekliyor. Durak, yaptığı açıklamada, verdikleri mücadelede Türk gençlerinin de bir parçası olmalarını sağlamak istediklerinin belirtti.

Durak, önce gençlerle seçimin önemini konuştuğuna değinerek, “Burada amacımız özellikle genç kardeşlerimizi Türkiye Yüzyılı ‘nın içine dahil edip, bu mücadelenin bir parçası olmalarını sağlamaktır. İnanıyoruz ki, Büyük Türkiye Cumhuriyeti gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Bu düşünceyle önce gençlerimizle bu seçimin önemini konuşuyoruz. Bu seçimde verilen oyların ülkemizin bağımsızlığı, birliği, Milli Mücadelesi açısından ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAKLARDIR”

Sandıkta gençlerin vereceği cevaba vurgu yapan Durak, “Türk Milletinin bu savaşı yüzyıllardır devam ediyor ve devam edecektir. Cephede başaramayanların, sandıkta başarma çabasına Türk gençliği ve Türk Milleti müsaade etmeyecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaklardır” şeklinde konuştu.

“28 MAYIS AKŞAMI HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZYILININ KUTLAYACAĞIZ”

Durak, Türkiye Yüzyılının anısına gençlere hatıra fotoğrafları verdiklerini ifade ederek, “Biz de bugün hem gençlerimizle bunları konuşuyor hem de yarın ‘bende oradaydım’ diyebilmeleri için onlara bir hatıra veriyoruz. Fotoğraflarını çekip,  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhur İttifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu, Türkiye Yüzyılı yazılı çerçevelere koyup hediye ediyoruz. Gençlerimiz için, bugünün anısına, Türkiye Yüzyılının anısına, yarın gururla ve onurla ‘bende vardım, bende oradaydım’ diyebilmeleri için bir hatıra olacak. Ve Allah’ın izniyle 28 Mayıs akşamı hep birlikte Türkiye’nin Yeni Yüzyılının kutlayacağız” açıklamalarında bulundu.

ilhan1

ilhan2