(HABER: ASLI AKIŞ) - Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulundu.

foto galeri gif-2

31 Mart’ta yapılacak mahalle idareler seçimlerine kısa bir süre çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, MHP Bolu il yönetim kurulu üyeleri, İl-İlçe Encümen adaylarının katılımıyla esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde belediye başkanı seçilmesi halinde projelerini anlatan Baş, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Çözüm önerilerini tek tek anlattı. Baş,  31 Mart yerel seçiminde destek istedi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”       

Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş’ın bir diğer adresi kamu kurumları oldu. Burada personel ile bir araya gelen Baş, canla başla ilçe için çalışma sözü verdi. Baş, hayatın her alanında vatandaşın yanında olacaklarını dile getirdi.

“HEP BİRLİKTE İLÇEMİZİ KALKINDIRACAĞIZ”

İlçede kurulan Pazar yerinde de hem vatandaş hem pazarcı esnafı ile görüş alışverişinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, “Hep Birlikte Bu Aziz şehrin kalkınması için desteklerini istedik. Göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ederiz.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK