Hafta sonu gerçekleşecek olan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak açıklamalarda bulundu. Durak, son günler de yapılan bazı spekülasyonlarda cevap vererek; “Allah’ın izni ve vatandaşların teveccühü ile MHP’nin Bolu’dan Milletvekili çıkartacak” dedi.

Haber Merkezi

MHP’ye verilecek her oyun MHP’de kalacağını ve Bolu’ya hizmet olarak geri döneceğini belirten İlhan Durak,  Bolu halkının MHP’ye göstermiş olduğu yoğun sevgi ve ilginin bazılarını endişeye ve telaşa soktuğunu, bu telaşla birlikte vatandaşlarının kafasını karıştırmak istediklerini dile getirdi.

 “HALKIMIZ KARARINI ÇOKTAN VERDİ”

Bolu halkının kararını verdiğini ve bunu sokağa da yansıdığını söyleyen MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Biz ilk günde söylediğimiz gibi kalan 2 günde de vatandaşlarımızdan 1 oy MHP’ye 1 oy Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a istemeye devam edeceğiz.  Tek bir amacımız var; Cumhur İttifakı olarak Bolu’da 3-0 yapmak. Bunun 2 si bizim mi olur Ak Parti’nin mi olur bilemeyiz. Bunun yanında Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oyla seçtirebilmek. Biz hiçbir spekülasyona aldırmadan amacımıza ulaşmak için son 2 günümüzü en iyi şekilde geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

 “YANILTICI YANLIŞ BİLGİLERE İNANMASINLAR”

MHP’ye karşı olan teveccühün bazı kesimler endişeye ve telaşa sürüklediğini belirten Durak; “Seçim sürecinde bu tür açıklamaları normal karşılıyoruz.  Aslında bu, vatandaşlarımızın MHP’ye gösterdiği teveccühün bir tezahürüdür. MHP’nin rüzgarını engellemek adına vatandaşın kafasını karıştırmak için söylenen sözlerdir. Bolu halkı hiç merak etmesin, MHP’ye verilen oy MHP’de kalır, o oylarla MHP Milletvekilini çıkartır ve çıkartacaktır. Tüm verilerde bunu gösteriyor zaten. Bunun için vatandaşlarımızda istediğim, yanıltıcı, yanlış bilgilere inanmasınlar. Gönül rahatlığıyla gidip 1 oy MHP’ye 1 oy Recep Tayyip Erdoğan’a atsınlar” cümlelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ