(HABER MERKEZİ)- Gıda fiyatlarının arttığı dönemde marketlerin de indirimleri vatandaşların gündeminde yer aldı. Bolu'da bir çok mağazası bulunan Migros'a vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Artan fiyatlar nedeniyle kampanya takiplerini sürdüren vatandaşlar gelen açıklamaları yakından takip ederken Migros Marketlerin dikkati çeken indirimlerine bir yenisi daha eklendi.

Bu çerçevede  bir alana bir bedava kampanyası yapacağını duyuran Migros, indirim de bir hafta boyunca süreceğini duyurdu.

Migros Marketler yaptıkları indirimlerle vatandaşın gündeminde yer alırken bu kez rafları boşatacak indirimi ile dikkatleri çekti. Migros Marketler zinciri haftalık indirimlerine devam ederken Sanal Markete özel yaptığı indirimle dikkati çekerken  kampanyanın detayları ve dahil olduğu ürünler de belli oldu.

Ramazan ayı ile beraber market indirimleri önem kazanırken mart ayının son haftasında da ekstra indirimler de yapılıyor.

‘İkinci ürün bedava’ kampanyası  ile adından söz ettiren Migros, ‘1 alana 1 bedava’ kampanyasını yeniden başlattı.

Duş jellerinde ikinci ürünün bedava olduğunu duyuran Migros tüm kampanyalarını da resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ