(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY) - Türkiye'nin hızla büyüyen global kahve zinciri Mikel Coffee, Paşaköy Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi B Blok’ta çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Uluslararası bir kahve mağazası zinciri olan Mikel Coffee, Bolu’da açıldı. İşletmeliğini Murat Karacağaç ve Burak Otaklı’nın yaptığı Mikel Coffe’nin görkemli açılışına birçok davetli katıldı.

Mikel Coffee işletme sahipleri, eşsiz kahve lezzetlerini yepyeni bir konsept ile hizmetine sunduklarını belirterek, tüm kahve severlerin kahve lezzetlerini denemeye davet etti.

Mikel Coffee, açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetliler, birbirinden lezzetli kahve çeşitlerinden tattıktan sonra işletme sahiplerine hayırlı olsun diyerek böylesine güzel bir işletmeyi Bolu’ya kazandırdığı için teşekkür ettiler.

KAHVE SEVERLERE LEZZETLİ BİR DENEYİM

Dünya genelinde 20'den fazla ülkede 450'ten fazla şubesi bulunan Mikel Coffee, kahvelerini en kaliteli malzemelerle hazırlayarak müşterilerine benzersiz bir tat sunuyor. Mikel Coffee'yi diğer markalardan ayıran özelliklerin başında, kahve çekirdeklerinin özenle seçilmiş ve orta kavrulmuş %100 Arabica çekirdeklerinden üretiliyor olması geliyor. Kahve severlere zengin ve dengeli bir lezzet sunmanın anahtarıdır. Mikel Coffee, sadece kahvesiyle değil, aynı zamanda özel reçetelerle hazırlanan soğuk ve sıcak içecekleriyle de dikkat çekiyor. Bu içecekler, hem Türkiye hem de dünya pazarında kendilerine özgü bir tat deneyimi sunarak Mikel Coffee'yi benzersiz kılıyor.

Mikel Coffee, kahve kültürüne ve lezzetine önem veren herkes için ideal bir mekan olmayı Bolu'daki bu yeni şube ile bu misyonu devam ettirerek, kahve severlere kaliteli bir kahve deneyimi sunmayı amaçlıyor. Mikel Coffee'nin başarılı büyümesi ve yenilikçi yaklaşımı, kahve tutkunları için heyecan verici bir seçenek sunmayı hedefliyor.