HABER

MİLLETVEKİLİ ADAYI YÜKSEL COŞKUNYÜREK OYUNU KULLANDI

Bolu AK Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, eşi ve kızlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu

Abone Ol

Bolu AK Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, eşi ve kızlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Coşkunyürek, “İnşallah bu seçimin neticesinde huzurun gelmesi istikrarın gelmesi, kalkınmanın gelmesi ve insanlarımızın umutlarının yeşermesi devam etmesi temennisi içeresindeyim” dedi.

Haber: Nilay Çelik

AK Parti Bolu milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek eşi Ayşe Coşkunyürek ile kızları Sümeyye Nevra ve Sacide Sena Coşkunyürek’le birlikte Milli Egemenlik Ortaokulu’nda 1133 nolu sandıkta oyunu kullandı.

“HALKIMIZIN İRADESİNE GÜVENİYORUZ”

Coşkunyürek, güzel bir seçim çalışması yürüttüklerini aktararak, “Öncelikle seçim ülkemiz için insanlık için hayırlı olsun diliyorum. Güzel bir seçim çalışması yürüttük. Tüm siyasi partiler. Özellikle Bolumuzda hiçbir taşkınlık hiçbir problem çıkmadan seçim çalışmalarını tamamlamış olduk. Seçim ülkemizin geleceği açısından kritik ve önemli bir seçim. İnşallah bu seçimin neticesinde huzurun gelmesi istikrarın gelmesi, kalkınmanın gelmesi ve insanlarımızın umutlarının yeşermesi devam etmesi temennisi içeresindeyim. İnsanlarımız güven ve istikrar konusunda hassas davranıyorlar. Ülke güvenliği konusunda hassasiyetler var. İnşallah bu sandıkta da yansıyacak insanlar iradesini ortaya koyacak. Halkın iradesinden daha büyük bir güç yok demokrasi açsından diyorum. Biz halkımızın iradesine güveniyoruz. İnşallah ülkemiz yeni Türkiye yüzyılında yolculuğuna adım adım devam edecek. Bolumuz bizim içinde inşallah vatandaşlarımızın oyları ile seçildikten sonra gayret etmeler bolumuza değer katmaya. Vatandaşlarımızla hemhal olmaya inşallah gayret göstereceğiz. Tekrar hayırlı olsun. ”dedi.