Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, antik stadiona ilişkin, “Antik Stadion Kazı Projesi ile ilgili son durumu ve turizme kazandırılması hakkında, Kültür ve Turizm Bakanlığımızla uzun süredir görüşmelerde bulunuyoruz” dedi.

Bolu’nun tarihi antik stadionuna dair MHP Bolu Milletvekili İsmial Akgül, basın açıklaması yaptı. Üzerinde bir takım kazılar yapılan ancak sonrasında hiçbir işlemin gerçekleştirilmediği stadiona ilişkin yazılı açıklama yapan Akgül, bölgenin turizme kazandırılması için uzun süredir görüşmeler için olduklarını aktardı. Akgül’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“SUNİ GÜNDEMLER VE SOSYAL MEDYA FENOMENLİĞİ”

“31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yurt genelinde huzur, güven ve sükûnet ortamı içinde tamamlanmış, Milletimizin İradesi sandıkta tecelli etmiştir. Bolu’da hemşerilerimizin takdiri ile Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan tekrar seçilmiş ve Bolu Belediye Meclisi üyelerinin de çoğunluğu Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden oluşmuştur. Herkesin takdiri ve malumudur ki Belediye Başkanlığı makamı şikayet etme, mazeret üretme, sızlanma, yakınma makamı değil icra makamıdır. Seçimlerin tamamlanmasından sonra verilen sözlerin, vaat edilen projelerin yerini yine suni gündemler ve sosyal medya fenomenliği almıştır.

“KÜÇÜK SİYASİ HESAPLARININ TEZAHÜRÜDÜR”

Seçim akşamı yaptığı açıklama ile derdinin Bolu olmadığını açıkça dile getiren Sn. Tanju Özcan’ın ve Yardımcısı Sn. Rasim Özdemir’in bizi Bolu ile dertlenmemekle itham eden açıklamaları abes olmakla birlikte, küçük siyasi hesaplarının tezahürüdür.

“DİLE GETİRMEKTEN HİÇBİR ZAMAN GERİ DURMADIK”

Bolu’nun kültürden, spora, turizminden, çevre sorunlarına, vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, çiftçi ve köylülerimizin istek, talep ve şikâyetlerini, Türkiye Büyük Millet Meclisinde ve Ankara Bürokrasisinde dile getirmekten hiçbir zaman geri durmadık.

“HANGİ TALEP İLE KAPIMIZI ÇALMIŞ”

‘Antik Stadion Kazı Projesi’ ile ilgili son durumu ve turizme kazandırılması hakkında, Kültür ve Turizm Bakanlığımızla uzun süredir görüşmelerde bulunuyoruz. Bolu Belediyesi’nin Bolu için yapacağı her projede elimizden geleni yapacağımızı her platformda defalarca dile getirmemize rağmen bizlere kulaklarını tıkayan Sn. Tanju Özcan ve Sn. Rasim Özdemir bugüne kadar Bolu hakkında hangi talep ile kapımızı çalmış, Hangi projeleri için destek istemiştir?

“BİZLERİN DERDİ BOLU’YA HİZMET ETMEK”

Bolu Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyesidir. Sn. Tanju Özcan ve Sn. Rasim Özdemir eğer bir gün Bolu’ya hizmet etmek isterlerse bizlere Bolu’nun her sokağında, her mahallesinde, her an her yerde ulaşabilirler. Bizlerin derdi, gayesi, iradesi ve gayreti Bolu’ya hizmet etmekten başka bir şey olmadı, olmayacak. Bunu en iyi bilen Bolulu kıymetli hemşerilerimizdir.

“TAVSİYEM KENDİ SİYASİ HESAPLARINA BİZLERİ KARIŞTIRMAMASIDIR”

Sn. Rasim Özdemir’e sormak isterim; Sizin derdiniz ne? Belediye Başkan Yardımcısı olarak Bolu’ya hizmet etmek mi? Belediye imkânları ile sağladığınız Devlet Memuru olarak hayatınıza devam etmek mi? Bağımsız ve tarafsız bir Gazeteci olarak mesleğinizi icra etmek mi? Milletvekili olmak mı? Sn. Rasim Özdemir’e tavsiyem odur ki, çok isteyip olamadığı milletvekilliği adaylığı için yol yapma gayretinde ise gözünü diktiği makamda yer alan Sn. Türker Ateş’le olan kavgalarına ve kendi siyasi hesaplarına bizleri karıştırmamasıdır.”

Editör: Oğuzhan EKE