AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu ve ilçeleri kapsayan büyük bir çöp sorunu olduğuna işaret ederek;Bolu’daki çöp sorununu tamamen yok edecek bir projenin Bolu’da gerçekleştiğinin müjdesini de vereceğiz vatandaşlarımıza. 80 Milyonluk çok büyük bir proje bu Cumhurbaşkanlığımızdan onaylandı. Projesi, ihalesi yapıldı. Devlet bir 40 milyon civarında Bolu’ya bir hibe verecek” dedi.

ÖZEL HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın beraberinde, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ile köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Bolu sınırları içerisinde köyleri tek tek dolaşarak pek çok konuda alınan talepleri bakanlıklara bildirdiklerini aktaran AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, ihtiyaç ve taleplere çözüm üretmeye gayret ettiklerini belirtti.

 “PANDEMİ KOŞULLARINDA KÖY ZİYARETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, merkeze bağlı köylere yaptıkları ziyaretlerden bahsederek; “Bizim zaman zaman zaten çeşitli vesilelerle köy ziyaretlerimiz oluyor. Bir program içinde özellikle İl Genel Meclisi Başkanımız, İl Genel Meclis üyelerimiz, İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ekip olarak da bir ziyaret edelim, bir hal hatır soralım dedik. Pandemi koşullarına dikkat ederek ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Allah izin verirse 15 köyümüz kaldı. O arada meclis açıldı. Yetiştiremedik ama programımız içerisinde var. Programımız dâhilinde onları da tamamlayacağız” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN TAKDİRİYLE KARŞILAŞMAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Aydın, köy ziyaretlerinde vatandaşların dertleriyle hemhal olmanın kıymetinden söz ederek; “Bolu’da 487 köy var. Zamanımız müsaade ettikçe bu defa ilçeler bazında ilçedeki köylerimizden de bu ziyaretleri görünce yoğun talep alıyoruz. Allah izin verirse tüm köylerimizi de 487 köyü de gezeceğiz. Teşkilatta çalıştığım müddet boyunca da bu köylere ziyaret yaptım ama şimdi yine onların yanına gitmek, oradaki hemşerilerimizle hemhal olmak bizim için çok kıymetli. Köylerimize gittiğimiz zaman vatandaşımızın takdiriyle karşılaşmak bizim için çok önemli.” diye konuştu.

“KÖYLERİMİZDEN TALEPLERİ ALIYORUZ”           

İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisinin koordineli bir şekilde çalıştıklarına işaret eden Milletvekili Aydın; “İl Genel Meclisimiz, İl Özel İdaremiz çok büyük emek sarf ediyorlar. Köylerin sorunlarını ya da yapılması gerekenleri ya da yapılmışları bire bir takip ettikleri için İl Genel Meclisi üyelerimize de ben çok teşekkür ederim. Gerçekten çok koordineli çalışıyorlar. Köylerimiz de teknik anlamda, evet yaptıklarımız var, yapamadıklarımız var. Bolu’da merkezde 1100 km, 4485 km’de bir yol ağımız var. Dolayısıyla Bolu’da bununla ilgili çok yoğun çalışmalar sarf ediyoruz. Tabi pandemi döneminin getirdiği bir takım aksaklıklar oldu. Onu da kabul ediyoruz. Zaten hiçbir zaman şunu söylemedik; her şeyi dört dörtlük yaptık. Bundan sonra yapacak bir şeyimiz yok y ada yaparız diye söz verip çıkmıyoruz köylerimizden. Talepleri alıyoruz. Bunları inceliyoruz ve bir plan program dâhilinde inşallah tamamını gerçekleştirmek yönünde elimizden geldiği kadarıyla yapılabilecekler yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇÖPLE ALAKALI BİR SORUNUMUZ VAR”

Milletvekili Arzu Aydın, Bolu ve ilçelerinde çöp sorunu yaşandığına da vurgu yaparak;  “Köylerden, vatandaşlardan aldığımız talepler var. Bu minval de onlara zaten söz verdik. Meclis açılır açılmaz Bakanlarımızla da görüşeceğiz dedik. Hemen onlardan aldığımız bilgilerle Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük. Çöple alakalı bir sorunumuz var Bolu merkezde ve ilçeleri kapsayan. 80 Milyonluk çok büyük bir proje. Cumhurbaşkanlığımızdan onaylandı. Projesi, ihalesi yapıldı. Devlet bir 40 milyon civarında Bolu’ya bir hibe verecek. Bu çok ciddi bir rakam. Gerisi de paydaşları arasında paylaşılacak bir proje. İnşallah en kısa zaman içerisinde Bolu’daki çöp sorununu tamamen yok edecek bir projenin Bolu’da gerçekleştiğinin müjdesini de vereceğiz vatandaşlarımıza. Tabi yine İl Özel İdaremizin arıtmayla ilgili bir talebi vardı. Sayın Bakanımıza da bunu ifade ettik. Sayın Bakanımızda bunun yine çok güzel bir proje olduğunu ifade ettiler. Bu konuyla ilgili de Özel İdaremiz çalışmalarına başlayacak.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim