(HABER: HURİ AFACAN)- AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Yerel seçimlerde oyunu Milli Egemenlik Ortaokulu'nda kullandı.

Türkiye için beklenen gün geldi. Milyonlarca seçmen kendi ilinin Belediye başkanı seçmek için sandıkta oy kullanıyor.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’te 31 Mart Yerel Seçimi için oyunu 1145 nolu sandıkta kullandı.

Coşkunyürek, oy kabinindeki işlemin arından görevlilerle selamlaştı daha sonra oy verdiği okulun bahçesinde açıklamada bulundu.

Coşkunyürek; “Bu seçimlerin hem bolumuz için hem ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaklaşık 2 aydır aday adaylarımız yoğun bir şekilde bütün partilerin adayları vatandaşlarımızla buluştular. Onlara projelerini sundular. İnşallah bugün vatandaşlarımızın iradesi sandığa yansıyacak. Epey bir sandık gezdik görüyoruz ki vatandaşlar duyarlı sandığa gidiyor. İnşallah katılım oranı yüksek olur. İptal olmaması konusunda sandık başkanlarımızı ve üyelerimizi uyarıyoruz ve onlara yardımcı olmalarını istiyoruz. Çünkü bir önceki seçimde belediye sınırları içerisindeki kaybolan oy iptal edilen oy 3500’den fazlaydı. Bu çok büyük bir rakam. Vatandaşı bilgilendirmek bilinçlendirmek lazım. Sonuçta 5 yıl boyunca Bolu’ya hizmet edecek. Tüm bolunun köylerine merkezine hizmet edecek genel meclisi, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarları seçmiş olacağız. Ben her birisine haklarında hayırlı olmasını istiyorum. Bolu’da güzel bir atmosfer vardı. Herkes birbirine seviyeli ve saygılı bir biçimde seçim çalışması yürütüldü. Adaylara teşekkür ediyorum. Bu önemli bir şey. Neticesinde huzur içerisinde tamamlanır. Bolumuz için en hayırlı olan arkadaşımız Bolu’ya hizmet eder. Bizde milletvekilleri olarak her zaman onların emrinde olacağız.  Yardımcı olacağız. Bolu’ya katkı vermek için camla başla çalışacağız” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ