Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için sahada olduklarını belirterek; “Cumhurbaşkanımıza destek istemeye devam ediyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu teşkilatı tam kadro sahada Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.  Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise 28. Dönem milletvekili seçim temasları boyunca yoğun ilgi gördüğü ilçeler ve köylere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. Akgül, hem vatandaşlara teşekkür ediyor hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

Göynük Safranlar Mahallesi, İbrahimözü Köyünde geleneksel olarak düzenlenen mevlid ve hacet duasına katılım gösteren Akgül,  istikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek beklediklerini vurguladı. Mevlit programının ardından ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptı.

“GÖYNÜK’TE ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET ETTİK”

Akgül, destek veren herkese teşekkür ederek; “Göynük Safranlar Mahallesi, İbrahimözü Köyünde geleneksel olarak düzenlenen mevlid ve hacet duasına iştirak ettik. Hemşerilerimizle buluşup, hasbihal ettik. Bizleri muhabbetle ağırlayan kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Göynük’te esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Milletvekilliği seçimlerinde verdikleri destek için hemşerilerime teşekkür ederken, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza desteklerini istedik.

“SİZLERE LAYIK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Sizin İsmail’e, kardeşinize, evladınıza sahip çıktınız ve beni meclise gönderdiniz. Öncelikle bunun için çok teşekkür ederim. Sizlere iyi ki MHP’ye oy verdik dedirtmek için gece gündüz demeden, dur durak bilmeden çalışmaya ve sizlere layık olmaya devam edeceğim. Ancak şimdi önümüzde önemli bir seçim daha var. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz. Hep birlikte çok daha güzel bir Türkiye için, çok daha güzel bir Bolu için desteklerinizi esirgemeyin” dedi.

ismail (14)-1ismail (15)-1ismail (12)-1ismail (13)-1ismail (10)-1ismail (11)-1ismail (8)-1ismail (9)-1ismail (7)-1ismail (4)-1ismail (5)-1ismail (6)-1ismail (3)-1ismail (1)-1ismail (2)-1

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ