(ÖZEL HABER: ASLI AKIŞ) - Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” temasıyla gerçekleşecek MHP Bolu 14. Olağan İl Kongresi sonrasında yerel seçimlerde MHP’nin başarısı için çalışamaya devam edeceklerinin sözünü verdi.

Bolu’da ilçe kongrelerini tamamlayan MHP’de 14. Olağan İl Kongresi öncesi hazırlıklar tamamlandı. 10 Eylül 2023 Pazar günü Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve üyelerin yanı sıra tüm vatandaşların da davetli olduğu İl Kongresi öncesi teşkilatlarda ve parti tabanında heyecan dorukta.

“ÜLKÜCÜ DURUŞ VE İRADEYE YARAŞIR ŞEKLİDE İLÇE KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK”

Başkan Durak, ülkücü duruş ve iradeye yaraşır şekilde ilçe kongrelerinin tamamlandığını anımsatarak; “9 ilçemizde şanlı tarihimize yakışır ülkücü duruş ve iradeye yaraşır birlik ve beraberlik içerisinde ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bu vesileyle İlçe kongrelerinde de ilçe başkanı seçilen kıymetli dava arkadaşları ve yönetimlerini tebrik ediyor başarılar diliyorum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“GENEL MERKEZİMİZDEN MİSAFİRLERİMİZ OLACAK”

İl kongresinde divan başkanlığı ve üyelikleri için MHP genel merkezinden misafir ağırlayacaklarını belirten Durak; “İlçe kongrelerimizin tamamlanmasının akabinde il delege seçimimiz de gerçekleşmiş oldu. Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdiri ve Parti Genel Merkezimizin uygun gördüğü tarih 10 Eylül Pazar günü olarak belirlendi. MHP Genel Merkezimizden Misafirlerimiz gelecek. MHP Genel Başkan Yardımcımız Ankara Milletvekilimiz Yaşar Yıldırım beyefendi divan başkanı olarak katılım sağlayacak. MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyemiz Kadir Şekerci beyefendi ile Avukat Hatice Betül Himoğlu divanımızda yer alacak. Ve surda gedik açtığımız çok kıymetli vekilimiz İsmail Akgül beyefendi de divanımızda olacak” ifadelerini kullandı.

“HİÇ DURMADAN GAYRET GÖSTERİYOR, ALIN TERİ DÖKÜYORUZ”

MHP İL Başkanı İlhan Durak, Genel Seçimlerde Gösterilen Başarıyı yerel seçimlerde de taçlandırmak adına gayret göstereceklerine işaret ederek; “İnşallah 10 Eylül Pazar günü de ilçe kongrelerindeki o coşkuyu neşeyi fazlasıyla yaşayacağımızı düşünüyorum. Yerelde çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden beri hiç durmadan gayret gösteriyor, alın teri döküyoruz. Yolun sonunu görebilmek için de emek veriyoruz. İsmail vekilimizi Ankara’ya gönderdik. Milliyetçi Hareket Partisi uzun yıllar sonra Bolu’da 1 milletvekili çıkardı. Tabi bu yeterli gelmiyor. Milliyetçi Hareket Partisinin bundan sonraki hedefi ise 3 hilal ile sancağımızı Bolu Belediyesine asmak olacak. Bütün teşkilatlarımız, ülküdaşlarımız, dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle bu çabayı vereceğiz. Allah’ın izniyle de 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de Milliyetçi Ülkücü Hareketi burada muzaffer eyleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

TÜM ÜYELER VE VATANDAŞLAR DAVETLİ…

Durak, Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş her bir Bolulu’yu kongreye davette bulunarak;  “Bizleri onurlandırır ve şereflendirirlerse; çok kıymetli Bolulu hemşerilerim, esnaf odası başkanlarım, muhtarlarım, Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül, emek ve ömür vermiş bütün dava arkadaşlarımı 10 Eylül Pazar günü Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz 14. Olağan il kongremize davet ediyorum.” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE