Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinin ardından Türk Enerji-Sen Bolu Şube Başkanlığına atanan İsmail Akgül açıklamalarda bulundu. Akgül, “Kendi vaktimizden, kendi naktimizden feda ederek, tamamen vatandaşımıza nasıl faydalı olabiliriz onun derdindeyiz. Ülkü Ocakları’nda yapmış olduğumuz faaliyetlerin temposuyla aynı şekilde bize tevdi edilen görevde mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş 

Uzun yıllar Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptıktan sonra bu görevini Cihan Özkalem’e devreden İsmail Akgül, Türk Enerji Sen Bolu İl Başkanlığına getirildi. Akgül, hiçbir siyasi parti temsilciliği yapmadıklarını ve amaçlarının sivil toplum kuruluşu olarak birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirterek, her zaman yaptıkları faaliyetlerin bir üstüne koyarak devam edeceklerinin de altını çizdi.

“Mücadele Etmeye Devam Edeceğiz”

Ülkü Ocakları’nda yapmış oldukları faaliyetlerin temposuyla hareket etmeye devam edeceklerini dile getiren İsmail Akgül, “5 yıllık Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın ardından 1 hafta kadar önce Türk Enerji-Sen Bolu Şube Başkanlığı bize tevdi edildi. Biz tabi Ülkü Ocakları’nda yapmış olduğumuz faaliyetlerin temposuyla aynı şekilde yine burada bize tevdi edilen görevde mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Bu İşte Bizim Herhangi Bir Maddi Gelirimiz Asla Olmuyor”

Birlik ve beraberlik mesajı veren Akgül, hiçbir şekilde maddi gelirlerinin olmadığını vurgulayarak, “Kamu yararına çalışan vakıflar gibi, Türk Enerji-Sen gibi işçi ve memur konfederasyonlarının memurların, birlikte örgütlü bir şekilde hareket edebilmeleri ve bu konuda özlük haklarıyla ilgili gerekli yasal bildirgeleri meclise sunmaları, bu konuda yetkili mercilerle iletişimin sağlanması, birlik ve beraberliğin ortak bir şekilde tek vücut haline getirilmesi adına oluşturulmuş Türkiye Kamu-Sen çatısı altında oluşan bir kurumdur. Tabi bizde buna yeni başladık, İnşallah tek vücut halinde Bolu’da görev yapan, bu dalda görev yapan hemşehirlerimizin, vatandaşlarımızın, arkadaşlarımızın hep birlikte omuz omuza dertlerini, sıkıntılarını gerek yerel de milletvekilleriyle, gerekse ulusalda genel başkanlarımızın katkılarıyla iletmeye çalışacağız. Derdimiz sadece vatandaşımız, Türk milleti, dün Ülkü Ocakları’nda derdimiz nasıl vatan milletse, bugün de aynı şekilde sendika da mücadele edeceğiz. Bu işte bizim herhangi bir maddi gelirimiz asla olmuyor. Aksine kendi vaktimizden, kendi naktimizden feda ederek, tamamen vatandaşımıza nasıl faydalı olabiliriz onun derdindeyiz. Ülkü Ocakları’ndan sonra gaz kesmeden bir yılgınlığa düşmeden mücadele içine girelim diye düşündük. Sağ olsun büyüklerimiz de uygun gördüler bizi bu göreve, başlamış bulunduk. İnşallah hem Bolumuza, hem hemşehirlerimize bu konuda görev alan arkadaşlarımıza faydalı oluruz. Memur arkadaşlarımıza destek oluruz, hayırlı uğurlu olsun İnşallah diyelim” ifadelerini kullandı.

“Aynı Tempoyla Devam Edeceğiz”

Başkanlık deneyimi olan ve daha önce faaliyetlerini sahada gerçekleştiren Akgül, yeni tanışacakları iş arkadaşlarıyla, sendika üyesi olan veya olmayan herkesin sorunlarıyla ilgileneceklerini ve bütün sendikaların Kamu-Sen Çatısı altında toplanması gerektiğini aktararak, “Hem sosyal konularda, biraz daha arkadaşlarımızı hareketlendirebilmek için tabi daha yeni tanışacağız kendileriyle, yeni yeni kucaklaşmaya başlayacağız. Ben sadece Türk Enerji-Sen veya Türkiye Kamu-Sen üyesi değil, bugün herhangi bir sendikaya mensup olmayan veya diğer sendikalar da üye olan, görev yapan bütün arkadaşlarımızı Kamu-Sen çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Şu pandemi süreçleri geçecek, biraz daha sosyal aktivitelere, ailelerin birlik ve beraberliğine tamamen kaynaşmaya yönelik bir çalışma içerisine gireceğiz. Maksadımız dediğimiz gibi biz herhangi bir siyasi temsilci değiliz, tamamen sivil toplum kuruluşu olarak, birlik ve beraberliği sağlamamız lazım.  Türkiye’nin de şuan da buna ihtiyacı var, bu yönde çalışmalarımızı sergileyerek insanlara hem bu pandemi sürecinde üzerindeki negatif enerjiyi atmak, hem kardeşliklerini pekiştirebilmek adına nasıl dün mücadele ettiysek, dün katkı verebildiysek aynı şekilde bir koyabiliriz, beş koyabiliriz, nasıl faydalı olabiliriz aynı tempoyla devam edeceğiz inşallah” kelimelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilisim