Bolu İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, çocukları YKS’ye girecek personelin çocuklarına mektup yazdı. Demirkol, ebeveynleri kutsal meslek yapan öğrencilere; “Emek ve gayretinin karşılığını göreceğin bir sınav, ömür boyu mutlu olacağın bir meslek, sağlıklı ve hayırlı bir hayat dilerim unutma ki; sen bizler için çok daha değerlisin.” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu İl Sağlık Müdürü Demirkol, 17-18 Haziran'da yapılacak YKS'ye girecek sağlık personellerinin çocuklarına mektup kaleme aldı. Demirkol, emek ve gayret gösterilerek hazırlanan sınavın önemine vurgu yaparak, başarılar diledi.

“SINAVDA BAŞARILAR DİLEMEK İSTEDİM”

Değerli kardeşim; diyerek başladığı mektubunda Demirkol, “Gayretle, şevkle ve fedakârlıkla çalışarak, ilmek ilmek dokuduğun süreçten sonra önemli bir sınavın arifesine geldin. Bolu Sağlık ailesinin değerli bir bireyi olan sizlere, bu sınavda başarılar dilemek istedim.” ifadelerine yer verdi.

“GÜZEL BİR MESLEĞE SAHİP OLMANI NİYAZ EDERİM”

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, anne ve babası sağlık için fedakarlık yapan çocuklara güzel bir mesleğe sahip olma temennisinde de bulunarak; “Bolu’nun sağlığı için emek veren anne/babanın yolundan gideceğin, hayırlı bir evlat/birey olarak ebeveynine, devletimize ve aziz milletimize hizmet edeceğin, güzel bir mesleğe sahip olmanı, bu sınavın da buna vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim.” dedi.

“EMEK VE GAYRETİNİN KARŞILIĞINI GÖRECEĞİN BİR SINAV  DİLİYORUM”

Mektubun sonunda sınavın kendilerinden daha değerli olmadığına işaret eden Demirkol; “Gireceğin sınav senin için elbette değerli. Fakat unutma ki; sen bizler için çok daha değerlisin. Emek ve gayretinin karşılığını göreceğin bir sınav, ömür boyu mutlu olacağın bir meslek, sağlıklı ve hayırlı bir hayat dilerim. Allah yardımcın olsun.” Şeklinde sözlerini noktaladı.

sağlık personelinin kutsal bir görev yaptığını ancak ailesi ile geçirmesi gereken vakti hastanede geçirmek zorunda kaldığı için çocuklardan helallik istedi. Demirkol teşekkürlerini ilettiği mektubunda çocuklara ebeveynleri gibi kutsal meslek yapmaları temennisinde bulundu.

Editör: Ebru Buket EKE