Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun hakkında eğitim programı düzenlendi.

Programda, Türkiye Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nden eğitimci Halil Bursalı, Bolu’nun muhasebecileri ve yatırımcıları için önemli bilgiler verdi.

18 Mayıs’ta yürürlüğe giren, 7143 sayılı, “Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasında ilişkin kanun” kapsamında, Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda konferans yapıldı.

Düzenlenen konferansa muhasebeciler, yatırımcılar ve iş adamları katıldı.

Verilen eğitimle ilgili konuşan Bolu SMMMO Başkanı Yüksel Ceylan, yeni kanunla yeni bir sayfa açılmasını umduklarını ifade etti. Ceylan şöyle konuştu; “Bolu Defterdarlığı ile birlikte, 11 Mayıs 2018 tarihinde kabul edilen ve 18 Mayısta resmi gazetede yayınlanıp, yürürlüğe giren, 7143 sayılı, “Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasında ilişkin kanun”, vergi ve sosyal güvenlik politiği ile ilgili bir eğitim çalışması yapıyoruz. Eğitim çalışmasına, TÜRMOB’a bağlı eğitimci Halil BURSALI hocamız katılıyor. Beraber, hem meslektaşlarımızı, hem esnaflarımızı, hem de Ticaret Odası mensuplarımızı bilgilendiriyoruz. Ticaret Odası ve Esnaf Birliği ile de bağlantı kurduk. İnşallah bu eğitim çalışması, hem meslektaşlarımıza, tüccarlarımıza hayırlı olur, onların vergi ile ilgili sıkıntılarını giderir ve kendilerine yeni bir sayfa açmış olurlar.”

Editör: TE Bilisim