İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve partililer ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dervişoğlu; “Ben sizin nasıl bir yüreğe, nasıl bir gönüle sahip olduğunuzu çok iyi biliyorum ve yeni görevinizde Bolu’ya, ülkemize çok önemli katkılarda bulunacağınıza yürekten inanıyorum” dedi. 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bolu’ya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, ilk olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Dervişoğlu’nun yanında İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve onlarca partili de katıldı.

“Bizler aynı düşüncelerle hep birlikte hareket ediyoruz”

Ziyarette ilk olarak bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Öncelikle ziyaretinizden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz yeni bir yerel seçim geçirdik ve bu seçim sonucu bu göreve geldik. Sayısal olarak seçimlere baktığımızda Türkiye’deki en büyük oy değişimi Bolu’da gerçekleşti. Biz bunu hep birlikte başardık ve artık en önemlisi bundan sonra daha da başarılı olabilmek. Bizler yine aynı düşüncelerle birlikte hareket ediyoruz. Bizim il ve ilçe başkanlarımızın, meclis üyelerimizin hiç birisinin birbiriyle bir ayrısı gayrısı yok. Birlikte yönetiyoruz ve bütün arkadaşlarımızla müşterek şekilde gayet uyumlu olarak çalışıyoruz” dedi.

“Bolu’ya ve ülkemize çok önemli katkılarda bulunacağınıza inancım tam”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ben sizin siyasi geçmişinizi biliyorum ve bu ülkeye verdiğiniz emeği çok iyi biliyorum. Nasıl bir yüreğe, nasıl bir gönüle sahip olduğunuzu da yakın olarak biliyorum. Yeni görevinizde Bolu’ya, ülkemize çok önemli katkılarda bulunacağınıza yürekten inanıyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum”

Editör: TE Bilisim