Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’de görev yapan polis memuru Mustafa Helep, Müzik Öğretmeni Bahar Elçiçek ile hayatını birleştirdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah töreni ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’de görev yapan polis memuru Mustafa Helep, Müzik Öğretmeni Bahar Elçiçekçifti resmi olarak evlendi.

Nikah Töreninde Mustafa ve Bahar’ı aileleri ve akrabalarının yanı sıra Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Komiserleri Ali Gökduman ile Ömer Çağlıyan, Terör Şube Komiserleri Osman Durmaz ile Gökhan Gülbek ve Güvenlik ile Terör Şube’den mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Nikah töreni, sade ve samimi bir atmosferde gerçekleşirken polis memuru Mustafa Helep, Müzik Öğretmeni Bahar Elçiçek çiftinin nikahını Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir kıydı. Çiftin nikah şahitliğini Güvenlik Şube Komiseri Ali Gökduman ve Asiye Elçiçek Yayla yaptı.

Gerçekleşen nikah akdinin ardından evlilik cüzdanını Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir verdi, mutlu çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah töreni sonrasında nikaha katılan polis arkadaşları nikahı kıyılan genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Köroğlu haber ailesi olarak Mustafa Helep ve Bahar Elçiçek Helep çiftine bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyoruz.

7-106-105-184-243-382-551-72

Editör: Servet GÖKÇEK