(HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu’nun babası İzzet Baysal tarafından kurulan İzzet Baysal Vakfı’nda Mütevelli Heyeti Üyesi ve Genel Sekreterlik görevi yürüten Mustafa ve Ali Yaman’ın kayınvalidesi Ayşe ve Hatice Yaman’ın anneleri, Ahmet, Hülya Yaman, Ebru, Adem Aygül, Zeynep, Emrah Sevdi, Murat ve Özlem Yaman’ın anneannesi Şükran Saraçlar 94 yaşında hayatını kaybetti.

İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Üyesi Mustafa Yaman’ın kayınvalidesi merhume Şükran Saraçlar’ın merhume Saraçlar’ın cenazesi 03 Şubat Cumartesi öğle namazına müteakip Siteler Camisinde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Çığırtkanlar mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti il başkan vekili Cemil Akay,  MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Üyeleri, siyasiler, ailesi ve çok sayıda dostları katıldı.

Köroğlu Haber ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesi başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ