Bolu Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası 26’ınci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Nezahat Gökçeoğlu yeniden seçildi.

Bolu Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası 26’ınci Olağan Genel Kurulu, Elektrikçiler Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Kurula Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, oda başkanları, kurum müdürleri ve oda üyeleri katıldı.

“TEMENNİMİZ HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK”                         

Oda başkanları ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen kurulda konuşma yapan mevcut başkan Nezahat Gökçeoğlu bu zamana kadar yapılan faaliyetleri açıklayarak, “ Bugün 26’ınci gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzu icra ettik. Üyelerimiz çoğunluk sağladılar. Biz mevcut yönetim olarak aday olduk. Teveccüh gösterdiler. Delegelerimize buradan teşekkür ederiz. Biz geçmiş dönemlerde pandemi devreye girmeden önce sürekli fuarlar, eğitimler, geziler, yaz tatilleri gibi çok aktif faaliyetler yapıyorduk fakat pandemi sürecinde bunlara ara verdik. Temennimiz bundan sonra tekrar kaldığımız yerden hızlı bir şekilde devam etmek” dedi.

Genel kuruldan gerçekleşen oylamanın ardından Nezahat Gökçeoğlu yeniden seçildi. Gökçeoğlu’nun yönetim listesi şu şekilde;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Murat Mutalay, Tevfik Uçar, Kutay Kolludemiroğlu, Ferdi Sakarya, Ersin Yılmaz, Nermin Yıldırımer.

Yönetim Kurulu yedek üyeler; Yurdanur Atlay, Ferhat Aydın, Nihat Güler, Tevhide Duranoğlu, Fatih Aksal, Hasan Sağlam, Bennur Sakarya.

Denetim Kurulu Asil Üyeler Aday Listesi; Burcu Yokuş Karabıyık, Hamide Cesur, Doğan Şimşek.

Denetim Kurulu Yedek Üye Aday Listesi; Yasemin Arsoy, Aysel aslan, İbrahim Onur Çapar.

Editör: TE Bilisim