2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi ülke genelinde çalışmalara hız verilirken, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay seçim bölgesinde temayül yoklamalarına katıldı.

Haber: Aslı Akış

Önümüzdeki Mart ayında yapılması planlanan yerel seçime yönelik AK Parti 4 aşamalı seferberlik başlattı. AK Parti'nin saha çalışmalarına ağırlık verdiği 4 aşamalı plandan çıkan sonuçlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay da seçim programları kapsamında Elazığ’a gitti.  Kalabalık bir partili gurup tarafından sevgiyle karşılanan Doğanay daha sonra Elazığ ilçe başkanlıkları mülakatları için Kovancılar ve Palu ilçelerinde gerçekleştirilen temayül yoklamalarına katıldı.

Elazığ programı kapsamında il ve ilçelerde parti mensupları ile bir araya gelen İl Koordinatörü Nurettin Doğanay, Elazığlı vatandaş ve esnafların da sorunlarını ve taleplerini dinlemeyi ihmal etmedi. Bu ziyaretler, AK Parti'nin gelecek dönemde hayata geçireceği uygulamalara ve yerel seçimde belirlenecek adaylara da ışık tutacak.