AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’nun uzun süredir beklediği onkolog atamasının yapılmasının ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasının da yenileneceği müjdesini verdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu’nun uzun süredir kanayan yarası olan onkolog sorunu geçtiğimiz Şubat ayında AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in girişimleriyle çözüldü. Sağlık sektöründe ilimizin yaşadığı eksiklikleri kapatmak için Ankara’da çalışmalarını sürdüren milletvekilleri, onkolog doktorunun yanında 1 kadın doğum uzmanı, 1 cildiye doktoru, 1 çocuk psikiyatristi, 6 pratisyen hekim, 2 aile hekimi de ilimize atamasını gerçekleştirdi.

 ÇOCUK ONKOLOG DOKTORUNUN GÖREVLENDİRİLMESİ YAPILDI

Milletvekili Aydın, geçtiğimiz ay müjdesini verdiği çocuk onkolog doktorunun da görevlendirilmesinin yapıldığını ve en kısa zamanda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başlayacağını dile getirdi.

RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ YENİLENİYOR

Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin mevcut binasının da yenileceğinin müjdesini vererek; “ Hamdolsun Sağlık Bakanımızla gerekli görüşmelerimizi gerçekleştirdik ve önümüzdeki günlerde Bolu AİBÜ İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yenilenmesi için gerekli çalışmalar başlayacaktır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sağlık Bakanımızın da destekleriyle her zaman Bolu halkının sağlık alanında kaliteli ve en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hemşerilerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim