(HABER: HURİ AFACAN)- Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, ilçeye ekonomik sebeplerle barınma sorunu yaşayan öğrenciler için inşa edilecek yurt projesini açıkladı.

Proje ve çalışmalarıyla Seben halkının desteğini kazanan AK Parti Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, yeni projesini açıkladı.

Her fırsatta gençlerin yanında olacaklarını dile getiren Kavak, Seben’de öğrenim gören öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak için yurt inşa edeceklerini duyurdu.

Seben’e üniversite öğrenimi amacıyla gelen öğrencilere yönelik ilçe merkezinde inşa edilecek olan yurtta yüzlerce öğrencinin konaklayacağını belirten Kavak, gençlerin barınma sorununun ortadan kalkacağını belirtti.

Yurdun içinde ne isterseniz var

Yurt hakkında detayları ve proje görsellerini de paylaşan Kavak, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. Yurdun içerisinde çamaşırhane, sosyal aktivite alanları, ders çalışma odaları, kütüphane, spor salonu, sanat atölyesi ve otopark alanlarının da olacağını söyleyen Kavak, ücretsiz sabah kahvaltısı ve kafeteryanın da öğrencilerin hizmetinde olacağını ifade etti.

“Seben’e 150 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdu yapılacak”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak şunları dile getirdi: “İlçemizdeki BAİBÜ Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 150 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdu için Gençlik Spor Bakanlığı ile ön görüşme yapılıp ihtiyaç bildirildi. 2024 yılı içerisinde çalışmalara başlanılacak”

Fatih Kavak Seben Yurt Proje

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ