Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi hemşirelik programı üçüncü sınıf öğrencileri tarafından; meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kolorektal kanser ve teknolojinin doğru kullanımı hakkında eğitim verildi.

Haber: Huri Afacan

İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat konuyla ilgili belirlenen zamanlarda şubelerin müsaitlik durumuna göre geliştirmesi gereken davranışlar hususunda eğitimlerin verildiğini belirtti.

DAVRANIŞLAR HUSUSLARINDA BİLGİLERİNİ PAYLAŞTILAR

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü İzzet Murat; “Hemşirelik programı öğrencilerimiz eğitim faaliyetleri kapsamında müdürlüğümüz çalışanlarına yönelik bilgilendirme gerçekleştirdi. Şubelerimizin müsaitlik durumuna göre belirlenen zaman aralıklarında ziyaretlerini gerçekleştiren öğrencilerimiz günümüzün kronik rahatsızlıkları ve bunlara karşı geliştirmemiz gereken davranışlar hususlarında bizimle değerli bilgilerini paylaştı.

Bu vesile ile özellikle geçtiğimiz pandemi döneminde değerini bir kez daha anladığımız sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize çalışmalarından dolayı kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyor, bundan sonraki eğitim ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.