(Haber: Oğuzhan Eke)- Bolu’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında, Oğuzhan Koç konseri düzenlendi.

fot galeri gif

Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı, 29 Ekim sabahı başlayan etkinliklerle kutlandı. Gün sonunda ise Bolu Belediyesinin organizasyonunda Oğuzhan Koç konseri düzenlendi. Konser öncesi, İzzet Baysal Caddesinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan’ın da bulunduğu fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe binlerce vatandaş katıldı. Yürüyüş, Demokrasi Meydanı’nda hazırlanan konser alanında sona erdi. Konser alanına gelen Bolulular, Oğuzhan Koç’un sahneye çıkmasıyla büyük coşku yaşadı. Alanı dolduran kalabalık, Koç’un söylediği şarkılara eşlik ederek eğlendi. Ünlü sanatçıya, Başkan Özcan tarafından hediye takdim edildi. Etkinlikte havai fişek gösterisi de yapıldı.

Konserde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlayarak, “Tam da 100’üncü yıl da Cumhuriyet’e olan sevginiz, Atatürk’e olan sahip çıkmışlığını bütün Türkiye’ye haykırmış oldunuz. Helal olsun size. Bugün benim de çok sevdiğim hem şarkılarını hem filmlilerini düzenli olarak takip ettiğim, Oğuzhan Koç kardeşim bu akşam Bolu’da ve Bolu’nun en kalabalık akşamında bizlerle. 100’üncü yılı hep birlikte kutluyoruz. 100’üncü yılımız kutlu olsun” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE