Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, BioNTech aşısının Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Bolu İzzet Baysal ve Araştırma Devlet Hastanesi’nde ve Gerede Devlet Hastanesi’nde yapıldığını ifade ederek “Öncelikli grupta iseniz randevunuzu alarak başvurunuz” başlığı ile vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Haber: Aslı Akış

Aşılama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği ilimizde Koronavirüs salgını ile mücadelede aşı sırası gelenlere aşılama hizmetinin gece saat 00.00’a kadar devam ettiği hatırlatılarak sırası gelen vatandaşların COVID-19 aşılarını yaptırabilecekleri vurgulandı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “BioNTech Aşısı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde, Bolu İzzet Baysal ve Araştırma Devlet Hastanesi’nde ve Gerede Devlet Hastanesi’nde yapılmaktadır. Öncelikli grup iseniz randevunuzu alarak başvurunuz” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, aşı sırası gelen vatandaşlar MHRS ve ALO 182’den randevu alabilirler. Ayrıca Covid19 hakkında merak ettikleri her şeyi de 0374 275 30 43 no’lu danışma merkezini arayarak sorabilirler.

Birinci doz aşılanan sayısı 79 bini ikinci doz aşılama sayısı da 62 bini geçti. Bolu’da birinci ve ikinci doz aşılama sayısı ise 142 bine yaklaştı.

Editör: TE Bilisim