Boluspor, Spor Toto 1.ligin 22.haftasında deplasmanda Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Altınordu maçının ardından 1 puanının değerli olduğunu ifade ederek, “1 puan değerli. 3 puan olsa daha değerli olacaktı. 90’da gelen penaltı golüyle 3 puanı bırakmış olduk. Geçen haftaki maçtan dolayı bu maç bizim için çok önemliydi. Maçı kazanabilirdik. 1-0’dan sonra maçı koparmak için 3 değişiklik yaptık ama orta sahaya değişiklik yapamadık çünkü oyuncu eksiğimiz var. Orta sahada eksikliğimiz var ve uzun sürede orada sıkıntı yaşayacağız. Oraya bir transfer takviyesi yapsaydık güzel olurdu. Oynanan ve verilen mücadele sevindiriciydi” ifadelerini kullandı.

“Gelecek haftalara hazırlanacağız”

Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap ise , Boluspor maçının ardından iç sahada kaybetmeme alışkanlığı kazandıklarını ifade ederek, “Bu haftada sahamızda geriden gelerek puan kazandık. Oyuncularımızın istek ve arzusu en üst seviyedeydi. Evimizde kaybetmeme alışkanlığı kazandık, bizim için mutlu edici bir şey. Biz maç maç bakıyoruz, bundan sonra bir maçımız daha var. Eksiklerimize bakacağız, ona göre çalışmalar yapıp, gelecek haftalara hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim