Başkan Özcan, Bolulu bir ismin yerel seçimlerde aday adayı olmak için MHP’li olmasına rağmen MHP ile değil iki farklı parti ile görüştüğünü iddia etti. 

HABER: EBRU BUKET EKE

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde aday adayı olduğunu açıklayan Başkan Özcan, bir başka isim için doktor olduğuna da vurgu yaparak  “MHP’li olmasına rağmen, kapalı kapılar ardında iki farklı parti ile görüşüyor” iddiasında bulundu.  Futbol üzerinden bir benzetme yapan Özcan, ima ettiği kişiye “neyin pazarlığını yapıyorsun” diye sordu.

Başkan Özcan’ın ima ettiği kişinin kim olduğu akıllarda soru işareti bırakırken ismi açıklayıp açıklamayacağı da merak konusu oldu.

Özcan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Kendisi MHP’li, Bolu’da bir doktor arkadaşımız. Ama ilginç olan şu; Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili MHP ile değil, hem CHP ile hem AK Parti ile kapalı kapılar ardında ayrı ayrı görüşmelerini sürdürüyor. Türk siyasetinin geldiği noktaya bakın. Kafam karıştı biraz. Aklıma Wilfried Zaha geldi. Onu da Fenerbahçe’ye transfer olmak için İstanbul’a geldi sandık ama son anda daha çok para veren Galatasaray’a imza attı. Eski lideri Bahçeli gibi sormak istiyorum; hadi futbolcular para için imza atıyor da, sen bir MHP’li olarak, AK Parti ve CHP ile neyin pazarlığını yapmaya çalışmaktasın? Nereye varmaya çalışmaktasın?”

Editör: Ebru Buket EKE