Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, Parti logosu ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı, “Biz bu memleketin bilim insanlarıyla başardık, başarıyoruz, başaracağız”, “Bilimin yanındayız! Yerli ve milli aşımız: Turkovac” yazılı billboardlarda yer alan AK Parti’nin logosunun kullanılmasını ağır bir dille eleştirdi.

HABER: ASLI AKIŞ

81 ilde uygulanmaya başlayan billboardlarla Erciyes Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) işbirliğiyle geliştirilen yerli Kovid-19 aşısı Turkovac'a destek verildi. Aşı olacaklara da yerli aşıya yönelmeleri çağrısı yapıldı.

Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, yerli ve milli aşının tanıtımı için asılan panolarda AK Parti’nin logosunun kullanılmasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden, Yerli ve milli aşı Turkovac’ın tanıtımlarında AK Parti logosunun kullanılmasını değerlendiren Başkan Özcan; “Afişe bakın. Altındaki logoya bakın… Sanırsınız aşı Ak Parti’nin laboratuvarında üretilmiş… Madem aşıyı siz buldunuz, adını da #Akovak koysaydınız. Gençlerimiz geleceğini çaldınız, bari bilim insanlarının emeğini çalmasaydınız. #Gitcek” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim