Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bir CHP’li olarak şeffaflık adına soruyorum” diyerek twitter hesabından yine zehir zemberek sorular yöneltti.

Haber: Aslı Akış

Yaptığı her paylaşımla gündemden düşmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. CHP'den istifa ettiğini ve Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyen Abdüllatif Şener hakkında merak uyandıran sorular sordu.

Özcan yaptığı paylaşımda, “Bir CHP’li olarak şeffaflık adına soruyorum… Türkiye’ye hiç gelmeden, Sayın Genel Başkana başdanışmanlık yapan Jeremy Rifkin’e ne kadar ücret ödendi? Toplam kaç kez danışıldı?

“ABDÜLLATİF ŞENER’İ PARTİYE KİM DAVET ETTİ?”

Partililerimizi rencide eden Abdüllatif Şener’i partiye kim davet etti? Davet eden kişi şu an hangi görevde bulunmaktadır? Geçmişte Abdüllatif Şener’in yardımcılığını yapmış mıdır?

“TOPLAM KAÇ KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERİLMİŞTİR?”  

Geçtiğimiz günlerde Sayın Genel Başkan tarafından danışman, başdanışman ünvanları ile toplam kaç kişinin görevine son verilmiştir?

“NE KADAR ÜCRET ÖDENMİŞTİR?”

Sayın Genel Başkan 13 yıllık görev süresi boyunca toplam kaç değişik kişiye başdanışman ve danışmanlık görevi vermiştir? Karşılığında bu kişilere ne kadar ücret ödenmiştir?” ifadelerine yer verdi

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ