(Haber: Oğuzhan Eke) – Pandemi nedeniyle ara verilen Geleneksel Beypiliç Personel Şenliği ve Sünnet Şöleni tekrar düzenlendi. Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, “Dünya’nın en büyük pikniği organize eder hale geleceğiz inşallah” dedi.

foto galeri gif

Pandemi nedeniyle, son olarak 2019 yılında düzenlen ve 3 yıl ara vermek zorunda kalınan Geleneksel Beypiliç Personel Şenliği ve Sünnet Şöleni, bu yıl yeniden düzenlendi. At Yaylası’nda gerçekleştirilen şenliğe binlerce vatandaş katıldı. Bolu ve çevre illerden gelen misafirler, şenlik alanında kurulan çadırların altında vakit geçirdi. Çocuklar ise kendileri için hazırlanan oyun alanlarında doyasıya eğlendi. Kimi aileler ise çocuklarıyla uçurtma uçurdu.

Alanda kurulan sahnede çeşitli oyunlar oynandı. Hem çocuklar hem de yetişkinler için farklı oyunların düzenlendiği şenlik, oyunlarda derece elde edenlere hediyeler verildi. Şölende, Beypiliç’e ait tavuklar da mangal ateşinde pişirilerek, katılımcılara ikram edildi. Alanın farklı noktalarında kurulan onlarca yemek standında binlerce vatandaş yemek yedi.

“DÜNYA’NIN EN BÜYÜK PİKNİĞİ ORGANİZE EDER HALE GELECEĞİZ”

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, şenliklere pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldıklarını dile getirdi. 99 çocuğun sünnet olduğunu da dile getiren Koca, “Her sene yaptığımız bir şenlikti. Bu pandemi nedeniyle 3 sene ara vermek zorunda kaldık. Bu sene yeniden başladık. İnşallah bundan sonra bir aksilik çıkmadan, şenliklerimizi personellerimizle sürdüreceğiz. Bu sene ve geçen senekilerle beraber 99 çocuk sünnet oldu. Artık yeni çocuklar kaç tane olur bundan sonra bilemiyorum tabi. Ama bu geleneğimiz devam edecek” dedi.

Koca, şenliğe dair hedeflerinden de bahsetti. Gelecek senelerde Dünya’nın en büyük pikniğini organize etme istediklerini ifade eden Koca, “2019’da pikniği yaptığımızda artık rekorlar kitabına girecek bir piknik planlamasına geçmiştik ama maalesef ara verdik. Şimdi yeniden bir antremanlara başlayacağız. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Dünya’nın en büyük pikniği organize eder hale geleceğiz inşallah” şeklinde konuşu.