Başkan Özlü, şehrin temel sorunlarını çözdüklerini ifade ederek, "Şehrimizin büyümesi, gelişmesi, insanların rahat bir şekilde yaşamasının sağlanması bizim görevimiz. Bu şehir çok güzel, güzel hizmetleri hak ediyor" dedi.
"Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" halk buluşmaları Düzce'de yoğun ilgiyle devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, program kapsamında 11. mahalle toplantısını Dereli Tütüncü Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Buğra Alp Kocaman, belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de katıldı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü toplantıda yaptığı konuşmada, "Dereli Tütüncü Mahallesi’nin sorunlarını muhtarımızla görüştük, notlarımızı aldık, kararlarımızı verdik. Mahallemizin her sorununa çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bizim 64 mahallemiz var ve şu ana kadar 10 mahallede toplantılar düzenledik. Bu toplantıların amacı vatandaşlarımızı dinlemek. Geçtiğimiz dönemi projelendirme süreciyle geçirdik. Bu dönem ise hayata geçirme dönemi. Düzce’nin içme suyu altyapısını tamamen yeniliyoruz. Bu Düzce tarihinin en büyük projesidir. Aynı anda hem arıtma tesisimizi, hem su kaynaklarımızı, hem de şehir şebekemizi yeniliyoruz. Asfalt ihtiyacını da altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerden başlayarak karşılayacağız. Kaynakları doğru ve verimli kullanmamız gerekiyor" dedi.

