Bolu 1.Amatör kümede Play-Off karşılaşmalarının ilk hafta startı verilirken, Pazar günü Karaçayır’da futbolseverler heyecanlı karşılaşmalar izlediler.

Play-Off heyecanı Karaçayır’da başladı. Birçok futbolsever ilk hafta karşılaşmalarına yoğun ilgi gösterirken haftanın enleri de belli oldu.

Bolu 1.Amatör kümede Play-Off oynamaya 6 takım hak kazandı. İlk haftada 3 karşılaşma oynandı. Üç karşılaşmaya bakıldığında takımlar gol sıkıntısı çekti, Maçlarda toplamda 3 gol oldu. İki takım hanesine ilk haftada 3 puan yazdırmayı bildi. Play-Off’lar da Özel İdare ve Taşkestispor haftayı karlı kapatan takımlar oldular. Bir karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İlk haftanın şansız takımı ise Bolu Belediyespor olurken, oynadığı karşılaşmada sayısız gol pozisyonunu değerlendiremedi.

1 hafta karşılaşmasında şampiyonluğun iki iddialı takımı Aladağspor ile Özel İdarespor karşı karşıya geldiler. Son dakikalara kadar çekişmeli geçen maçta karşılaşma berabere bitecek derken Özel İdarespor’dan Uğur Güllü sahneye çıkarak uzatmalarda takımını galibiyete taşıyan oyuncu olup hanesine 3 puan yazdırdı

İLK HAFTA KARŞILAŞMALARI SONRASI HAFTANIN ENLERİ İSE ŞÖYLE:

Haftanın Takımı: Özel İdarespor

Haftanın Teknik Adamı: Sinan Benli Özel İdarespor

Haftanın futbolcusu: Ramazan Kaygı 1997 Taşkestispor

Haftanın Hakemi: Hakan Erkan Dörtdivan B.Belediyespor

Haftanın Şanssız Takımı: Bolu Belediyesspor

Haftanın Sonuçları

Aladağspor:0 Özel İdarespor:1

Kıbrıscıkspor:0 Taşkestispor:2

Dörtdivanspor:0 B.Belediyespor:0

Editör: TE Bilisim