Bolu'da görev yapan ve emekli olarak yaşamlarını Bolu'da sürdüren polisler ve yakınları, Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Haber: Aslı Akış

Türk Polis Teşkilatının 178. Yıl Dönümü ve polis haftası münasebetiyle Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy, teşkilat mensuplarını iftar sofrasında misafir etti.

Bolu Dağı'nda bulunan bir salonda düzenlenen programa gelenleri Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy kapıda karşıladı.

İftar öncesinde Türk Polis Teşkilatı için hazırlanan klipler izlendi ve semazen gösterisi yapıldı. Polisler ve aileleri, Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla oruçlarını açtı.

178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ PASTASI KESİLDİ

Konuşmaların ardından Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın eşi Ayşe Elif Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un eşi Özlem Aksoy, polis eşleri ve emekli polis memurlarının eşleriyle Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü pastasını kesti.

GÖREVİNDE BAŞARILI POLİS MEMURLARINA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Daha sonra Polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile görevlerinde başarılı olarak ödül almaya hak kazanan polis memurlarına protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

emniyet-iftar (13)emniyet-iftar (11)emniyet-iftar (10)emniyet-iftar (9)emniyet-iftar (8)emniyet-iftar (7)emniyet-iftar (6)emniyet-iftar (5)emniyet-iftar (4)emniyet-iftar (12)emniyet-iftar (13)emniyet-iftar (11)emniyet-iftar (10)emniyet-iftar (9)emniyet-iftar (8)emniyet-iftar (7)emniyet-iftar (6)emniyet-iftar (5)emniyet-iftar (4)emniyet-iftar (3)emniyet-iftar (2)emniyet-iftar (1)emniyet-iftar (3)emniyet-iftar (2)emniyet-iftar (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ