Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi” kapsamında Bolu İzzet Baysal Meslekî Eğitim Merkezi öğrencileri özel öğrencilerin hem kalbine hem hayatına dokunuyor.

HABER: HURİ AFACAN

2017 yılından itibaren uygulanmaya başlayan “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi”nin kapsamı genişletilerek 2023 yılında da “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor” projesi altında devam ediyor.

Bolu İzzet Baysal Meslekî Eğitim Merkezi öğrencileri,  millî, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerinin geliştirmesi, yardımlaşma ve merhamet duygularının pekiştirilmesi amacıyla öğretmenlerinin öncülüğünde özel öğrenciler ile bir araya geldi.

Bolu İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi'nde Erkek Berberliği ve Kadın Kuaförlüğü meslek dallarında öğrenim görmekte olan öğrenciler, Bolu Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde özel öğrencilerimize saç bakım hizmeti verdi. Öğrenciler hem öğrendiklerini uygulama imkanı buldu hem mesleğin hazzını tattı.

Çalışmaları yerinde birlikte inceleyen İl Müdürü Dr. Cemil Sarıcı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemal Keskin projede emeği geçen herkese teşekkür ederek başarı diledi.

Editör: Ahmet İshak GÜLEN