Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Mustafa Alişarlı, yoğun kar yağışında yolların açık tutulması ve sınavların yapılması için karla mücadele ekiplerine teşekkür etti.

Haber: Oğuzhan Eke

Yoğun kar yağışı Bolu’nun her noktasında etkili olurken, BAİBÜ’de güz dönemi final sınavları yapılmaya devam ediyor. BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı da sınavların sorunsuz şekilde yapılabilmesi için çalışan personele yazılı bir açıklama yaparak teşekkür etti.

“24 SAAT BOYUNCA ÖZVERİYLE MÜCADELE ETTİLER”

Yolların açılması için ekiplerin aralıksız mücadele ettiğini belirten Alişarlı, “Üç gündür aralıksız yağan kara rağmen kampüs yollarımızı açık tutmak için İdari Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekiplerimiz 24 saat boyunca özveriyle mücadele ettiler. Hala görevleri başında olan değerli çalışanlarımıza BAİBÜ ailesi olarak teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

“TEŞEKKÜR EDER KOLAYLIKLAR DİLERİM”

Sınavlarda görevli personele de teşekkür eden Alişarlı, “Olumsuz hava koşullarına rağmen güz dönemi final sınavları yapılmaya devam etmektedir. Bu durumda görevlerini yerine getiren akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimize sınavların aksamadan yapılabilmesi ve öğrencilerimizin mağdur olmaması için gösterdikleri tolerans ve anlayışları için teşekkür eder kolaylıklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim