Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, “Teşekkürler Bolu Fehmi Küpçü bulundu! Her yerde aranıyordu bakın nerede çıktı” paylaşımı ile yine Milletvekili Küpçü’yü hedef aldı. Sayın, “Kayıp Aranıyor” kampanyası hedefine ulaşarak Sayın Fehmi Küpçü'nün ortaya çıkmasına vesile olmuştur” ifadesi ile de Bolululara teşekkür etti.  Sayın, Milletvekili Küpçü’ye de ortak bir canlı yayında bir araya gelmek istediğini de belirterek, kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmak istediğini kaydetti.

HABER: Aslı Akış

Geçtiğimiz haftalarda, Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’den uzun süre haber alınamadığına dair ‘kayıp aranıyor’ başlığı adı altında Küpçü’nün fotoğrafının yer aldığı görsel ile “Bolu'nun vekili olarak milletvekili seçilen Fehmi Küpçü'den uzun süredir haber alınamıyor. Kendisini bulan ya da görenlerin insanlık namına Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi vermeleri rica olunur” notu ile paylaşım yapılmıştı.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığı tarafından, Milletvekili Küpçü’den uzun süre haber alınamadığına dair yapılan paylaşım karşısında sessizliğini bozan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise Sayın’a seslenerek; “Bir tabir vardır, ‘Topu seven tekmesine katlanır’ diye. Futbolcu tabiri. Siyaset yapıyorsanız da her gün bir kara propagandanın tarafı oluyorsunuz. Dolayısıyla kardeşimiz ironi yapmış. Biz sahadayız. 24 Haziran, Bolu’da hafızlık cemiyeti. Kardeşimizi keşke Bolu’daki hafızlık cemiyetinde görmüş olsaydık. ‘Geçmiş geleceğin suya benzediğinden daha çok benzer’ der İbni Haldun. Yani genç arkadaşlar yetişecekler. Biz onların babalarıyla siyaset yaptık. Ama inşallah geldiğimiz siyaset geleneği de yine onların evlatlarıyla aklıselim bir yol yürümeyi bize nasip eder.” İfadeleriyle göndermede bulunmuştu.

“KAMPANYA HEDEFİNE ULAŞTI”    

Yaşanan karşılıklı söylemlerin akabinde Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın’dan bu kez yeni bir hamle geldi. Sayın sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımında; “Başlattığımız 'Kayıp Aranıyor' kampanyası hedefine ulaşarak Sayın Fehmi Küpçü'nün ortaya çıkmasına vesile olmuştur. Kampanyamıza destek veren başta AK Partililer olmak üzere tüm Bolululara teşekkür ediyorum.” dedi.

“BİR HAFIZLIK BİR DE YAYLA BAYRAMIN KATILDIĞINI ÖĞRENDİK”

Sayın, milletvekili küpçü ile bir canlı yayında bir araya gelme çağrısında da bulunarak; “Böylelikle kendisinin bir hafızlık cemiyetine ve bir de yayla bayramına katıldığını öğrenmiş olduk. Sayın vekilimizin tercih ettiği bir mecrada kendisi ile canlı yayına çıkmak arzusundayım. Bu vesile ile kendisinin engin tecrübelerinden istifade etme fırsatı yakalamış olacağım.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Küpçü’nün bu çağrıya karşılık verip vermeyeceği ise merak konusu.

Editör: TE Bilisim