(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’un transfer döneminin son günlerinde kadroya katılan Safa Kınalı, geçtiğimiz hafta Kocaeli deplasmanında oyuna girdikten sonra iyi sinyaller vermişti. Kınalı, Tuzlaspor karşısında gösterdiği performans sonrası, ‘İyi ki Safa transfer edilmiş’ denildi.

Tuzlaspor karşısında gösterdiği performansla dikkat çeken Safa Kınalı alkışı hak eden oyunculardan oldu. Geçen sezon kiralık olarak Boluspor formasını giydikten sonra kırmızı beyazlı ekibimizden ayrılan Safa Kınalı transferin son dakikalarında bonservisi ile Boluspor’a kazandırıldı. Kınalı, 2 yıl Boluspor formasını giyecek.

Tuzlaspor karşısında gösterdiği performans, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın taktiklerini başarıyla uygulayan ve hücum organizasyonlarına büyük katkı sağlayan bir oyuncu olduğunu gösterdi. Boluspor, bu maçta ligdeki ilk galibiyetini elde etti ve taraftarlar ile camia, takımı tebrik etmekten mutluluk duydu. Safa Kınalı ise, "İyi takıma kazandırılmış" ifadeleriyle övgü aldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ