AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

HABER: ASLI AKIŞ

Kovid-19 salgını nedeniyle hayatımızın birçok alanının zorlu geçtiğini belirten AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, uygulanmasına başlanılan yerli aşı TURKOVAC’tan bahsetti. Aydın, Bolu’nun aşılama noktasında iyi bir yol kat ettiğini dile getirdi.

Milletvekili Aydın, her şeyin başının sağlık olduğunun altını çizerek; “Tüm milletimize sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Tabi huzur ve berekette hepsinin başı sağlık. Biz de hamdolsun 4. aşımızı yaptırdık. Bir daha derlerse bir daha. Ama hangisiyle inşallah bu sefer Turkovac’la devam edeceğiz aşılarımızı yaptırmaya.  Ben Bolu’nun aşılama noktasında da Bolu’nun halkı gerçekten son derece bilinçli hareket ediyor. Maskeye, mesafeye, hijyene dikkat ediyor. Aşılama noktasında da son aldığımız bilgilere göre %80’leri aşmış durumdayız. Dolayısıyla aşı yaptırmayanlar için de tabi kendi sağlıkları çok önemli lakin biz öbür vatandaşların sağlığını da düşünmek zorundayız. Bunu düşünerek hareket etmelerini ve eğer diliyorlarsa artık Turkovac da yerli, milli aşımız inşallah onunla devam etmelerini diliyorum. Tekraren buradan bütün milletimizin yeni yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim