“Seçimden seçime değil her zaman vatandaşın yanındayız” diyerek sahaya inen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay esnaf ziyaretlerinde bulundu. Doğanay; “Bolu’da esnafımızı bireysel olarak dolaşıyor, esnafımızın halini hatırını soruyor süreç ile alakalı hasbihal ediyoruz” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay yerel seçimlerde Bolu merkez ve tüm ilçeleri kazanacaklarının sözünü verdiğini söyledi.

“YEREL SEÇİM ATMOSFERİNE GİRMİŞ DURUMDAYIZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay bireysel olarak esnafı dolaştığını ve artık yerel seçim sürecine girildiğine vurgu yaptı. Doğanay; “Bir hafta 10 günlük süre içerisinde Bolu’da esnafımızı bireysel olarak dolaşıyorum. Hem esnafımızın halini hatırını soruyor hem de işler güçler ve süreç ile alakalı hasbihal ediyoruz. Bunun çok faydalı da olduğuna da inanıyorum. Biz artık yerel seçim atmosferine ülke olarak girmiş durumdayız. AK Partide ’de 6. Olağan kongre sonrasında gerek teşkilatlarımız gerek genel merkezle yapmış olduğumuz ziyaretlerimiz var. Yakın zamanda belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilat başkanı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’yı ziyaret ettik” diye konuştu.

“BELEDİYELERİN HEPSİNİ ALMAK İÇİN ÇABA SAFREDECEĞİZ”

İl Başkanı Doğanay, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiğini Bolu ve ilçelerin siyasi dinamiklerini değerlendirdiklerini kaydetti. Nasıl bir seçim stratejisi ortaya koyabiliriz noktasında çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Nurettin Doğanay;

“Dün itibari ile de Ankara’daydım. Yerel yönetimler Genel Başkanımız Mehmet Özhaseki beyefendiyi ziyaret ettik. Hoş, güzel ve verimli bir sohbet oldu. Bolu ve Bolu özelinde de konuştuk. İlçelerde Bolu merkezde neler yapabilir, nasıl bir seçim stratejisi ortaya koyabiliriz noktasında bir il başkanı olarak, karşı tarafta da AK Partinin Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki beyefendi ile de Bolu üzerinde değerlendirmemiz oldu. Bana Bolu’daki durumu nasıl görüyorsunuz dediğinde; Bolu’da şu an itibari ile Mengen, Kıbrıscık ve Mudurnu AK Partide değil ama bunlar daha öncesinde AK Partideydi. İl başkanı olarak görevim; Bolu’da tüm belediyelerin hepsini beldelerde dahil olmak kaydıyla almak için çaba safredeceğiz. Temennim o yönde, tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte de bu yönde çalışmalar yapıyoruz. İlçelerin kendi içlerindeki siyasi anlamdaki dinamiklerini de değerlendirerek ilçelere de giderek nasıl burada vatandaş ile esnafla bu geziyi yapıyorsak ilçeler üzerinde de yine bu şekilde bir çalışma şu an itibariyle sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TÜM İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINA TALİBİZ”         

17 yıldır iktidar partisi olduklarını belirten Doğanay; “17 yıldır iktidar olan iddialı bir partiyiz. 18 yaşında olan bir parti olmak ile birlikte 17 yılda da iktidardayız. Arkadaşlarımız ile isteğimiz Bolu kamuoyunun da teveccühü o yönde olduğu zaman ilçeler ile birlikte tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarına talibiz. Tabi ki takdir her zaman vatandaşın bunu da bilen bir siyasi partiyiz. Çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda da ilçeler üzerinde bu şekilde bir çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

“HERKES ADAY ADAYI OLABİLİR”

Yerel seçimler öncesinde aday adaylığı sürecinin yakın zamanda olacağını söyleyen Doğanay; “Seçim atmosferine girildiği anda aday adayları ortaya çıkar bu da gayet doğaldır. Bizde adaylık başvuruları resmen fiili olarak başlamadı. Bu yönde çalışma yapan arkadaşlarımız var. Özellikle ilçeler üzerinden bu manada gelen benimle şahsen görüşmek isteyen arkadaşlarımız var. Herkes aday adayı olabilir. Bu Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin hakkıdır. Biz bu başvuruların hepsini alırız ve değerlendiririz. Tabi değerlendiririz derken 1. derecede değerlendirmeyi genel merkez yapacak. AK Partide aday adaylığı başvurusu fiilen başladığı zaman bunu paylaşırız. Yakın zamanda da başlar diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

Editör: TE Bilisim