Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Şehir Tiyatrosu için oyuncu seçmelerini yapılacak. 26 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek başvuruların ardından 28 Mayıs 2023 tarihinde oyuncu seçmeleri gerçekleştirilecek. (İHA)
Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2023 - 2024 sezonunda sahnelenecek yetişkin ve çocuk tiyatro oyunlarında rol alacak oyuncuların seçmeleri için müracaatları almaya başladı.
Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, seçmelere katılmak isteyen oyuncu adaylarının, 26 Mayıs 2023 Cuma gününe kadar Kültür Merkezine şahsen başvuruda bulunabilecekleri bildirildi. 16 yaş üzeri başvuruların değerlendirileceği, 18 yaş altı başvuruların ise velisiz kabul edilmeyeceğinin belirtildiği açıklamada, adaylar 1 vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile Kültür İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapabilecek.
Adaylar başvuruları esnasında, kendilerine verilecek olan Tragedya ve şiir parçasına hazırlanarak seçmelere katılacak. Ayrıca adaylar müzik yetenekleriyle de değerlendirilecekler. Oyuncu seçmeleri 28 Mayıs 2023 Pazar günü Saat: 11:00-18:00 arası Kültür Merkezi Celil Yağız sahnesinde Jüri üyeleri karşısında gerçekleştirilecek.

Editör: Oğuzhan EKE