İlimizde Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi ve Bolu İl Hakem Kurulunun girişimleri ile Sem-Mak Yönetim Kurulu Başkanı ve Boluspor eski Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu'nun sponsorluğunda hakem ve gözlemciler için yaptırılan eşofman takımlarının dağıtım töreni yapıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesinin düzenlemiş olduğu malzeme dağıtım törenine TFFHGD Genel Başkan Vekili ve FIFA Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, TFFHGD Genel Merkez Müdürü ve Ampute Merkez Hakem Kurulu Üyesi Bayram Kiraz, Sem-Mak Yönetim Kurulu Başkanı ve Boluspor Eski Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Demir, Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Salih Aktaş, Eski İl Hakem Kurulu Üyesi İsmail Karaca, İl Hakem Kurulu Başkanı Ramazan Musluk ve İl Hakem Kurulu üyeleri, TFFHGD Bolu Şube Başkanı Arif Ergün ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve hakem ve gözlemciler katıldı.

İSMAİL KARACA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

TFFHGD Yönetim Kurulu’nun camiada uzun yıllar emek veren ve yaş akdini tamamlamış üyelerine plaket takdim edilmesi kararının sonucunda uzun yıllar Bolu hakem camiasında emekleri ve destekleri olan Eski İl Hakem Kurulu Üyesi İsmail Karaca'ya Genel Merkez Müdürü Bayram Kiraz tarafından plaket takdim edildi.

EMİN SEMERCİOĞLU HAKEMLERE SPONSOR OLDU

Sem-Mak Yönetim Kurulu Başkanı ve Boluspor eski Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu hakemlerine eşofman takımı yaptırarak, her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi. Semercioğlu’na teşekkür plaketini FIFA Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu takdim etti.

TFFHGD BOLU YÖNETİM ŞUBESİ VE İL HAKEM KURULUNDAN TEŞEKKÜR

TFFHGD Bolu Yönetim Şubesi ve İl Hakem Kurulu ise yaptığı açıklamada; “Emin Semercioğlu ve SEM-MAK Yönetim Kurulu'na; Eşofman takımlarımızın hızlı tedariği ve baskısı konusunda büyük uğraş veren Abantspor mağazası sahibi Ümit Yıldırım'a, bu güzel gecenin sonunda en güzel lezzetleriyle misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan Mercan-i Restaurant ekibine; katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

Editör: TE Bilisim