Öz sağlık-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Hacer Çınar ve Kadın Komite Başkanı Satı İlmen, şube yönetimiyle birlikte Bolu İl ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ve Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı il ve ilçelerdeki hastane, Toplum Sağlık Merkezleri ve depremzede kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

Şube Başkanı Hacer Çınar, Şube Başkan Yardımcısı Gülşen Gürgen, Kadın Komite Başkanı Satı İlmen ve Kadın Komite Başkan Yardımcısı Elif Kocabaş, birçok kurumda görev alan kadın çalışanların kadınlar günün kutlayarak günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim etti.

Sendika üyeleri ayrıca, Hattat Emin Barın Yurdunda kalan depremzedeleri ziyaret ederek, depremzede annelerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

“8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun”

Öz sağlık-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Hacer Çınar yaptığı kısa açıklamada; Hacer Çınar, “Bütün bu çaba bir günü Dünya Kadınlar Günü olarak kutlamak için değil, her günü mutlu kadınlar günü kılmak için çabalarımız bunun için 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ