Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, çevrimiçi “Sigortacılık Sektöründe Kariyer” konulu webinar düzenleyecek.

Haber Merkezi

Bolu Meslek Yüksekokulu Finans Bankacılık ve Sigortacılık programı, paydaş danışma kurul üyeleri ve BAİBÜ Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) organizasyonunda sigorta sektör temsilcilerinin mesleki tecrübelerini öğrencilere yansıtabilmek amacıyla “Sigortacılık Sektöründe Kariyer” konulu webinar düzenleyecek.

Etkinlikte; sigortacılık sektöründe staj süreci, staj sürecinin kariyer planlamaya etkisi, sigortacılık sektöründe kurumsal eğitimlerin önemi, sigortacılık sektöründe kariyer avantajları, girişimciler için sektöre işletmeci olarak giriş süreci konuları ele alınacak. Program sonunda katılımcılarına sertifika verilecek.

Moderatör : Dr. Öğr. Üyesi Hülya ER – Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkan Yardımcısı başkanlığında başlayacak olan webinarda konuşmacılar, Prof. Dr. Rahmi Yücel – Bolu Meslek Yüksekokulu Müdürü, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı, Nükhet Şahin Sarıkaya – Sigorta Acente İşletmecisi, Özgür Gücüm – Sigorta Acente İşletmecisi, Arda Karataş – Sigorta Acente Teknik Personeli (Bolu MYO mezunu), Bilal Uzun – Ankara Sigorta, Oto Dışı Sigortalar Müdürlüğü, Uzman Yardımcısı (Bolu MYO mezunu)’dır.

Editör: Servet GÖKÇEK