(Haber: Oğuzhan EKE) – Bolu sinemalarında 6 yeni film vizyona girecek. Vizyona girecek filmler arsında ‘Aquaman ve Kayıp Krallık’ ile ‘Ferrari’ bulunuyor.

Bolu sinemalarında 22 Aralık Cuma günü itibariyle 6 film vizyona girecek. Filmler; dram, tarih, aksiyon, fantastik, korku, komedi, dram ve romantizm unsurlarını barındıracak. Haftanın öne çıkan filmlerinin ise ‘Aquaman ve Kayıp Krallık’ ve ‘Ferrari’ olması bekleniyor.

Serinin devam filmi olan ‘Aquaman ve Kayıp Krallık’, dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarabilmek için anlaşmazlıklarını bir kenara bırakıp, güçlerini birleştirmek zorunda olan Aquaman ve Orm'un hikayesini konu alıyor.

İtalya, İngiltere ve ABD ortak yapımı olan ‘Ferrari’ filmi ise eski yarış arabası sürücüsü ve otomobil imalat devi Enzo Ferrari'yi konu alıyor. Film, yüksek bütçesi ile öne çıkıyor.

Haftanın dikkat çeken yerli yapımı ise ‘Cenazemize Hoşgeldiniz.’ Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı film komedi türünde. Filmin oyuncuları arasında Timur Acar, Şükran Ovalı, Şebnem Sönmez, Erkan Can, İsmail Ege Şaşmaz gibi isimler yer alıyor.

Haftanın diğer yerli filmleri ise ‘Kadınlar Mahsus’ ve ‘Aniden.’ Haftanın korku filmi HERD.

Editör: Oğuzhan EKE