Bolu Belediyespor Ligin güçlü ekiplerinden Sarıyer Belediyespor ile oynadığı 18. Hafta karşılaşmasını 3-0 kaybetti ve 10 galibiyetle 32 puanda kaldı.

Kadınlar voleybol 1. Ligi 18. Hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol takımına konuk olan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı:

Karşılaşma Sarıyer’in sayısıyla başladı, 8-8’e kadar her iki takım da hatasız oynarken servis ve hücumlarda etkisini arttıran Sarıyer Belediye teknik molaya 12-10 önde girdi. Mola sonrası etkisini devam ettiren Sarıyer skoru 14-10’a getirdi ve Bolu Belediyespor molayı aldı. Mola sonrası arka arkaya Belediyespor skor üretince bu sefer Sarıyer ekibi molasını kullandı. Basit hatalar ve Sarıyer ekibinin etkili servisleri skoru 20-15 e getirdi ve Sarıyer üstünlüğünü sürdürdü. Yakaladığı farkı koruyan İstanbul Temsilcisi ilk seti 25-19 önde tamamladı ve maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sete etkili başlayan Bolu kısa sürede skoru 2-6’ya getirdi ve Sarıyer ekibi molasını kullandı. Mola sonrasında yakaladığı farkı koruyan Belediyespor teknik molaya 8-12 önde girdi. Mola sonrasında etkisini arttıran Sarıyer yakaladığı 6-0’lık seriyle 14-12 öne geçti ve Bolu ekibi ilk molasını kullandı. Mola sonrası etkisini sürdüren Sarıyer skoru 17-13’e getirdi ve Bolu ekibi ikinci molasını da kullandı. Setin kalan kısmında üstünlüğünü sürdüren Sarıyer farkı 9 sayıya kadar çıkardı ve seti 25-16 önde tamamladı. Bu skorla Sarıyer maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete etkili servislerle başlayan Sarıyer ekibi kısa sürede skoru 4-1’e getirdi. Hızlı toparlanan Bolu ekibi skoru 6-6’da eşitledi. Her iki ekip de üstünlüğü tam anlamıyla ele alamasa da teknik molaya Sarıyer ekibi 12-10 önde girdi. Mola sonrasında skor 13-13’te eşitlendi ve Sarıyer ekibi molasını kullandı. Üstünlüğün sürekli değiştiği setin son bölümünü iyi oynayan İstanbul temsilcisi setten 25-21 üstün ayrılırken karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

Bolu Belediyespor voleybol takımı play-off mücadelesi verdiği Karşıyaka takımını 19. Hafta mücadelesinde evinde ağırlayacak. Karşılaşma 15 Şubat cumartesi günü 17 Temmuz spor salonunda saat 15.00 da başlayacak.

Editör: TE Bilisim