Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 6 Nisan’da Olağanüstü Kongre için karar aldı. Genel başkanın seçileceği kongrede CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu’nun da aday olacağı yönünde iddialar kamuoyuna yansıdı. Kılıçdaroğlu’nun ekibinin hazırlık yaptığı iddia edildi.
Kılıçdaroğlu’nun, görevi bırakması için Ankara’ya yürüyüş yapan ve Kılıçdaroğlu’na makam koltuğu fırlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gündeme gelen iddialara sert bir eleştiride bulundu.
Başkan Özcan, Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi durumunda partiden istifa edeceğini belirterek, “Bu kadar entrikanın üzerine , şaibeli kurultay diyerek zincirleme hukuksuzluğun önünü açan Kemal Kılıçdaroğlu, tekrar genel başkan seçilirse, 29 yıllık partim ile yolumu ayıracağım” dedi.





