(Haber: Oğuzhan EKE) – Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinin yıl dönümünde, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine tekraren başsağlığı diliyorum. Hala bir iddianame düzenlenememesinin altında yatan sebepleri de çok merak ediyorum” dedi.

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022’de Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Sinan’ın hayata veda edişinin yıl dönümünde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Ateş’i yâd eden Başkan Özcan, silahlı saldırıyla ilgili hâlâ iddianame hazırlanmadığını belirtti. Özcan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Tam 1 yıl önce Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı merhum Sinan Ateş, karanlık ve kirli ellerin kurduğu pusu sonucunda, haince katledildi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine tekraren başsağlığı diliyorum. Bu alçakça cinayetin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen, hala bir iddianame düzenlenememesinin altında yatan sebepleri de çok merak ediyorum. Ancak şunu hatırlatmak istiyorum, gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu var!”

Editör: Oğuzhan EKE